Suomen rannikkomelonta: 14. päivä, helppo päivä vastatuuleen

Onnistuu, jos tekee tarpeeksi lyhyen päivän 😁 Tälle päivälle mittaa kertyi 15 kilometriä. Huomiseksi on ennustettu myötätuulta ja päätin tänään säästää sekä voimia, että kättä huomiselle. Käsi alkoi jo ilmoittelemaan itsestään 15 vastatuulikilometrin jälkeen. Jos aion Tornioon saakka päästä, tarvitsen nyt malttia, oveluutta ja paljon hyvää onnea tuulien suhteen loppumatkalle.

dav

Airiston iso selkä ja laivaväylät ylitetty. Pitkä lounas auringossa meneillään.

Aamulla heräsin jo kahdeksan maissa, vaikka nukkumaan olin päässyt kolmen aikoihin. Toivotaan, että en joutuisi kovin paljoa näitä yömelontoja harrastamaan, koska aamuisin en vain saa myöhään nukuttua.

dav

Kalasääsken pesä linjataulun päällä. Itse emokin kuvasta löytyy ja hän hieman hermostui, kun vahingossa näin lähelle pesää ajauduin. Otin kuvan ja poistuin pikaisesti häiritsemästä

On ollut hienoa seurata, miten maisema on muuttunut Saaristomerelle tullessani. Metsää on saarissa enemmän, kalliot ovat jylhempiä ja rosoisempia ja irtokiveä on paljon enemmän.

dav

Iltakävelyllä törmää aina kaikkeen mielenkiintoiseen. Mahtaakohan kukaan tietää minkä luuranko tämä on?

Olen taas yötä aivan mielettömän hienolla, Vohlaskarin saarella! Minun päässäni matalaa silokalliota, johon sai taas teltan heti kajakin viereen. Toisessa päässä saarta korkeat rosoiset rantakalliot.

dav

Nämä maisemat! Suomen rannikko on uskomattoman hieno!

Luoteistuulta 4-7 m/s, aurinkoista. Päivän saldo 15 km, keskivauhti 6,1 km/h

2 kommenttia artikkeliin ”Suomen rannikkomelonta: 14. päivä, helppo päivä vastatuuleen

Jätä kommentti